måndag 3 februari 2014

Skilsmässa

Jag har valt en scen där Dagmar och Gunnar går tillsammans hem till Lotties. För att Gunnar ska få träffa Lotties barn och få nya vänner. Då sitter Dagmar tillsammans med Lotties  och pratar om Gunnar. Lotties föredrar att Dagmar ska adoptera Gunnar som har en pappa som är elak , oansvarig och vill helst att Gunnar inte går i skolan . Gunnars pappa vill bara att Gunnar ska jobba och hämta pengar till honom. Efter Lotties och Dagmar har  pratat klart så går Dagmar till hallen för att ta sin jacka . För att gå och då träffar hon Axel .
Då sa han till Dagmar att han bara hjärntvättar och påverkar sin fru. Och därför vill han inte längre att hat  Dagmar ska ha kontakt med Lotties . Dagmar gick därifrån utan att bry sig om Axel.
  Sedan var Lotties less på Axeln som bara ville göra som han vill. Och inte längre ville vara med honom och därför bestämde hon sig för att skiljas. Axel som fick veta att Lotties hade bestämt sig för att skiljas. Då sa han att ifall om de skulle skilja sig så skulle barnen vara kvar hos honom. Annars skulle han inte skilja sig från Lotties.

Jag tror att Axel använder barnen som hot för Lotties. För att han ska ta ett steg bakåt och inte kunna skilja sig från honom.

Jag tänker att när familjer har ett problem och vill skiljas då vill alltid ena partnern använda barnen eller pengar som hot för att slippa skilsmässan.

Om man har redan bestämt sig för att skiljas så finns det ingen hot för den personen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar